2.5.07

L'Hotel estrambòtic

No fa gaire temps a Mallorca hi havia un hotel que es deia Hotel Carlos III. Era de dues estrelles. El majordom es deia Heckson, era força misteriós. Diuen que un dia, un senyor que va passar la nit a l'hotel va aparèixer apunyalat el dia següent. El va trobar en Heckson.
Des d'aquell dia, ningú entrava ni sortia de l'hotel. Un dia va entrar un home que era turista i el majordom li va preguntar quina habitació volia. Ell va dir que qualsevol i el vell majordom li va recomanar la 335. Al turista li va semblar bé. A la nit, el turista volia anar a comprar menjar, però va sentir uns cops a l'habitació 342. Es va apropar i va veure el majordom matant una minyona de l'hotel. El turista va cridar i el majordom el va veure. Es va apropar a ell i el va intentar matar però el turista va fugir.
Al cap de 12 anys, mentre el turista dormia a casa seva, va aparèixer un vell amb un ganivet. Ah, era el majordom de l'Hotel Carlos III! El turista va agafar una espasa de ferro i el va travessar. "Oh no! l'he mort!" va dir el turista. De la roba del majordom va sortir un fantasma. El turista va agafar una ampolla, el va ficar dintre, va trencar l'ampolla i el fantasma es va morir. Des d'aquell dia, el turista no va tornar a cap hotel.

Eric Sánchez, 4rt